Menu
Close
Architecture

Svoya Vezha

Блокований будинок для двох сімей розташований на компактній ділянці 600м2.

145 + 145 m2
2019
Dnipro, Ukraine

About

Блокований будинок SVOYA VEZHA для двох сімей розташований на компактній ділянці 600м2. Його лаконічна форма та максимально близька прив'язка до червоної лінії дозволили зберегти незагромоджений простір внутрішнього двору. Легка каркасна огорожа дозволяє умовно розмити межі ділянки. Будинок виконаний індивідуально для двох сімей і його конфігурація чітко дотримується способу життя комунікації між собою сусідів. Кожна частина блокованого будинку має вхідну групу з торців будівлі, де розташовані відкриті місця для паркування. А також є вихід на загальну терасу та внутрішній двір. Лаконічна архітектура підкреслена поєднанням виразних оздоблювальних матеріалів - фальцевий лист, що переходить із покрівлі на фасади та ламінована фанера. Сам конструктив будинку виконаний із газобетону з дерев'яним каркасом покрівлі. Площа кожної частини блокованого будинку становить 145м2, враховуючи, що простір вітальні зони має друге світло. На першому поверсі розташовані: просторий хол з природним освітленням та системою зберігання, технічне приміщення, гостьовий санвузол, гостьова спальня та простора студія - кухня, їдальня та вітальня з відкритими сходами, що ведуть на другий поверх. Там розташовані 2 спальні, вбиральня та ванна кімната. Всі приміщення наповнені світлом через безліч вікон та орієнтації на внутрішній двір та бульвар перед будинком. Інтер'єр підпорядкований архітектурі та підкреслює її конфігурацію зсередини. Друге світло у вітальні максимально розкриває цей принцип. Для забезпечення різнобічної орієнтації для відпочинку у вітальні застосовано авторський диван, що дозволяє збирати великі компанії з комфортною комунікацією. Простір кухні обладнано ергономічною кухнею "SOUL", що отримала престижну нагороду "Red Dot" (Best of the best. Design. Products), в якій достатньо прихованих систем зберігання та відкритий лаконічний простір для готування. Спосіб життя господарів передбачає частих гостей у будинку, для розміщення яких були передбачені чорні лакові лавки "Plus-Plus" від SVOYA STUDIO. Авторські елементи декору та сучасного мистецтва надають інтер'єру індивідуального характеру. Композиція «Каракал» від Катерини та Валерія Кузнєцових створюють унікальну світло-тіньову композицію у просторі сходів. Арт від Данила Галкіна забезпечує колористичний та графічний акцент в інтер'єрі. Також на тлі натуральних природних фактур гармонійно виглядає авторська колекція керамічних ваз Raise. За реалізації внутрішнього простору була унікальна колаборація талановитих фахівців різних технічних та творчих сфер.

Photo
  • Alexander Angelovsky
304
next project
BRICK and BRICK
turn the phone vertically